Feeds:
Posts
Comments

Elak Hati Menjadi Keras

Semoga Ramadhan ini memberi kita banyak pengajaran …insyaAllah…

Continue Reading »

Advertisements

Sepuluh Jenis Siksaan

Masyaallah…..minta dijauhkan dari perkara ini…Semoga Allah memberi taufik dan hidayah kepada kita semua utk jadi insan yang lebih baik…..

Continue Reading »

Salam Terakhir

td dengar kat kedai mamak…sayu pulak rasanya..terus nak share kat korang..kkdg mmg kita rasa akan tiba masanya utk kita berserah…so mohon maaf bebanyak kat korg suma.

   Continue Reading »

tagged by aweng

Kali Pertama naik Kapal Terbang
3rd Year masa UTM…gi Sarawak ada lawatan teknikal….masa tu tak cukup umur lagi nak ngorat stewardess..ngeh..ngeh…ngeh….

Kali Pertama Pergi Overseas

tahun sama gak macam kat atas sebab dah g sarawak..masuk sampai sempadan tebedu-pontianak….

Kali Pertama Dok jauh Ngan Keluarga.

1992….masuk mrsmpdrm kat kulim  kedah…mmg jauh tapi homesick pun tak guna sbb mmg kena stay situ..bukan buleh balik ari…pastu terus tak dok dgn family dah sampai la skrg ni…ooo…ada jap….2 thn 1st kerja dok dgn family sbb umah dkt dgn opis…:D

Kali Pertama Merasakan Diri Gemuk

gemuk? wakakaka…kering dari dulu la sampai skrg…..takde org nak kat kite pun …………………………….

Kali Pertama Bekerja

2002 – kontraktor kat melaka….pastu join giant kontraktor , pun kat melaka..sng cite..melaka la best

Kali Pertama Merasakan Diri Cantik.

betul ke soklan ni? CANTIK? wakakaka…takpun..org kebiasaan je…hensem tu lain cite la…ahaha…no komen…..manusia biasa je…….kalu melawa pun utk isteri je…..

Kali Pertama Masuk Wad

2007, masa lovely wife, Aiyshah Che Amran bersalin…siap makan mangga and maggi dgn cha kat dlm bilik tuh…tapi cha makan asam pedas, spital kasik…tak aci sungguh….ehehe..kenangan tu…..len kali nak bawak game la….

forever ………

Continue Reading »

wow…season 2007/2008 telah berlabuh..

Spurs no 11…but luckily Spurs berjaya mendapat Carling Cup untuk tahun ni dan sekaligus melayakkan Spurs ke UEFA Cup untuk tahun 2009. Actually Spurs pun dapat tiket automatik ke UEFA Cup melalui Fair Play bagi musim ini..

Di bawah Juande Ramos, spurs mula membentuk team untuk melayakkan diri ke kelompok elit musim depan.

Luka Modric, versatile midfielder dah berjaya dibeli untuk musim depan…so harapnya major signing akan dbuat beberapa hari lagi bagi menggantikan skuad sedia ada.

BTW…..kit baru Spurs untuk 2008/2009…yang tak bestnya sebab tak boleh nak beli sebab penaja dia tu agak ” ” bagi kita orang Islam..peaham je la yekk….both PUMA dan Mansion f tak silap..sponsor Spurs till 2011..wah…lamanya tak dapat pakai jersey Spurs…

debaran

Erti Cinta

Termenung ku bercelaru
Memikirkan cinta
Di mana sebenar
Namanya cinta

Tak tertahan hati ini
Bila kau berkata
Sememangnya aku
Menyintaimu

Mungkin kita tak pernah mengutarakan masalah
Kau dan aku bagai tiada arah
Namun aku percaya kita akan mengatasi
Segalanya hanya untukmu
Kupasti

Sama-sama kita kembali
Sama-sama kita binakan
Cinta yang pernah mekar
Untuk engkau dan aku

Sama-sama kita tempuhi
Sama-sama kita rasakan
Apa yang dinamakan
Erti cinta sebenar

kredit to shaifulr

mrmistaken.fotopages.com